Regénybetekintés

Hölgyeim és Uraim íme az általam megálmodott Marionett c. regényem borítója! És a borítóhoz jár egy röpke leírás is, holnap pedig egy rövidebb jelenet részlet. Ne hagyjátok ki! ;)

Marionett

A testvérek közötti kötelék minden szakadékot át tud hidalni, főleg ha az illetők ráadásul ikrek.
A Donovan lányok közötti kapocs erre a legjobb példa. Míg Veronica mindenki szerint a „Különleges”, addig Heaven a világ legátlagosabb 17 évese. Egészen addig, míg egy nap autóbalesetet nem szenvednek, amibe Veronica belehal.
Heaven nem tudja elengedni nővérét, rémálmaiban újraéli a baleset eseményeit, és egyre jobban úgy érzi, hogy ő a felelős testvére haláláért.
Hetekkel később azon elkülönített akadémián találja magát, ahova Veronica is járt. Megismerkedik a kissé szétszórt, de szintén problémákkal küszködő Amandával, aki beavatja Heavent a Massey Akadémia nagy titkaiba.
De a legnagyobb titkot talán a kissé ijesztő, ámbár nagyon jóképű Dominic Marion tartogatja a lány számára.
Heaven nővére nyakláncával hozzájut Veronica legtitkosabb naplójához, és lassacskán hangok kezdik el megtölteni a fejét, amik arra ösztönzik, hogy találja meg a valódi felelőst Ronnie halálát illetően. 
Heavennek rá kell döbbennie, hogy a Massey falai között senki sem az, aminek mondja magát; és hogy a nővére sem az az ember volt, akinek hitte.
Mindeközben pedig Heaven észre sem veszi, hogy a józan esze lassacskán végleg cserbenhagyja, és az őrület határán olyan dolgokat tesz, amelyeket soha sem gondolt volna.

 

Vajon mennyire erős a testvéri kötelék? Akár még a halál után is kitarthat?
És vajon ki áll Veronica halála mögött, ha az autóbalesetük nem is baleset volt?
A legnagyobb kérdés pedig:
Vajon Veronica hangja az őrület jele Heaven fejében, vagy nővére lélekfoszlánya tényleg a lánnyal maradt?